Aikidoliitto
suuri budoleiri 2015

Ohjaajahaku Suurelle Budoleirille

Ohjaaja- ja apuohjaajahaku Suurelle Budoleirille 5.-7.6.2015 on avattu. Etsimme kahta ohjaajaa sekä apuohjaajia, joiden määrä riippuu leiriosallistujien määrästä.

Aikido on jälleen mukana Tampereella Varalan urheiluopistolla järjestettävässä junioreiden kauden päätapahtumassa eli Suurella Budoleirillä. Leiri on kolmipäiväinen tapahtuma, jossa juniorit pääsevät oman lajin harjoitusten lisäksi kokeilemaan muita kamppailulajeja. Lisäksi ohjelmassa on Särkänniemessä käynti ja muuta oheistoimintaa.

Etsimme aikidon lajiharjoituksiin kahta ohjaajaa, joilla on vankka tausta junioriohjaamisesta. Edellytämme hakijalta lisäksi vähintään I-tason junioriohjaajakoulutusta ja 1.danin vyöarvoa. Kokemus leiriharjoitusten ohjaamisesta on eduksi. Ohjaajan tehtäviin kuuluu aikidoharjoitusten ohjaamisen lisäksi esittelyharjoitusten pitoa muille lajeille. Lisäksi koko leirin ajan kaikki aikuiset ovat vastuussa lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Lisäksi haemme leirille iloisia, aktiivisia ja motivoituneita apuohjaajia. Apuohjaajilta edellytämme I-tason junioriohjaajakoulutusta sekä 3.kyun vyöarvoa. Apuohjaajat ovat ohjaajien apuna harjoituksissa, leirivastaavan apuna yleisissä tehtävissä, vahteina uimarannalla sekä lasten tukena ja turvana.

Lähetä hakemuksesi maaliskuun loppuun mennessä juniorivaliokunnan puheenjohtaja Heidille osoitteeseen: heidi.elisabet.eloranta@gmail.com. Kaikkia hakeneita emme valitettavasti voi valita. Lisätietoa saa Heidiltä em. sähköpostiosoiteesta tai soittamalla: 040-8345590.

Arkisto