Aikidoliitto

Tapahtumat

Aikido ja Qigong -ulkoilmaleiri

23.07.2022 12:00 24.07.2022 15:00
Riihikalliontie 11, Hämeenlinna, Suomi
Aiki Juku Ringha

Aikido- ja qigongleiri sekä illanvietto Riihikallion tilalla Hämeenlinna Rengossa 23.-24.7.2022

Nyt on mainio tilaisuus päivittää kesän lomasuunnitelmia ja tulla nauttimaan Suomen kesästä ja treenailusta ulkona maaseudun rauhassa, saunomisesta, uimisesta, grillaamisesta, kylpytynnyrissä lillumisesta ja hyvästä seurasta.
Voit osallistua juuri niihin treeniosioihin, joihin haluat tai keskittyä enemmän vain aistimaan ilmapiiriä, viettämään kesäviikonloppua mukavassa porukassa ja keräämään hyvää energiaa ympäröivästä luonnosta.
Opettajana ja viikonlopun isäntänä toimii aikido- ja qigong-opettaja, elämäntapahörhö ja metsien samurai Kustaa Ylitalo.

Leirin alustava ohjelmarunko:

Huom! Aikataulua ja ohjelmaa muokataan sään ja ötökkötilanteen mukaan paikan päällä.
La 23.7. Klo 12.00-13.00 Saapuminen ja majoittuminen
Klo 13.00-14.30 Aikidon ase- ja vartalotekniikkaa
Klo 15.30-16.30 Aikidon asetekniikkaa
Klo 16.30-18.00 Health-qigong ja metsä -qigong
Klo 19- Illanviettoa rennoissa merkeissä: uinti, rantasauna, pihasauna, kylpytynnyri, grilli, pihapelejä, lautapelejä, tarinointia jne…
Su 24.7. Klo 8-9 Aamu-qigong
Klo 9 -10 Aamiainen
Klo 10.30-12.30 Aikidon ase- ja vartalotekniikkaa
Klo 12.30 – vapaata treenailua, hengailua, pakkaamista, loppusiivous, uimista jne
Klo 15 kotiinlähtö
Majoittuminen: Riihikallion tilalla löytyy majoituspaikkoja (sohva, vuodesohva, patja lattialla talon puolesta) päärakennuksesta ja piharakennuksesta noin 10 hengelle.
Lisäksi telttamajoitus mahdollinen joko omassa teltassa tai järjestäjän teltassa pihamaalla. Myös puolen kilometrin päässä rannasta löytyy telttapaikkaa, pieni rantamökki sekä yksi iso huvilateltta paksuilla ilmapatjoilla varustettuna.
Ilmoita majoitustarpeesta ja toiveesta ilmoittautumisen yhteydessä
Ruokailut: Majoittujille tarjolla aamiainen sunnuntaina.
Muut ruokailut omin eväin. Käytössä jääkaappeja, liesi, kaasugrilli, muurikkapannu, kahvinkeitin, vedenkeitin, astioita jne.
Leiripaikka: Riihikallion tila, riihikalliontie 11, Renko. Leiripaikka sijaitsee maaseudulla historiallisen Hämeen Härkätien varressa, Hämeenlinnasta 15 km Turkuun päin.
Riihikallion tila on lohkottu 1970-luvun lopulla Yli-Paavolan tilasta, joka on puolestaan perustettu vuonna 1699.
Leirin tukikohtana toimii vanhoista hirsistä koottu omakotitalo ja sen pihapiiri maaseudulla peltojen ja metsän keskellä. Piharakennuksessa on sauna ja suihku ja pihasta löytyy myös kypytynnyri. Rantaan, josta löytyy vanha riihi ja hirsisauna, on matkaa metsätietä noin 0,5 km.
Noin 2 km:n päästä Rengon keskustasta löytyy hyvän valikoiman kyläkauppa sekä keskiaikainen Pyhän Jaakon kirkko.
Kulkuyhteydet: Renkoon on huonosti viikonloppuisin julkisia liikenneyhteyksiä. Järjestämme tarvittaessa kyydin Hämeenlinnasta leiripaikalle.
Maksut: Koko leiri majoituksen ja aamiaisen kanssa 50€ / hlö.
Koko leiri ilman majoitusta ja aamiaista 40 € / hlö
Yksi päivä: 20 €
Perhealennus: Ensimmäinen maksaa täyden maksun, seuraavat -50%
Maksut tilille 22.7. mennessä: Kustaa Ylitalo, OP FI13 5680 0020 3172 73
Työttömyyden tai muiden taloudellisten haasteiden takia ei tarvitse jättää leiriä väliin. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerro, minkä verran pystyt maksamaan tai jos et pysty maksamaan ollenkaan, niin sovitaan asiasta. Pääasia, että pääsemme yhdessä harjoittelemaan ja viettämään aikaa.
HUOM! Leirin tuotto käytetään lyhentämättömänä MelinAthleten kesän balettileirin Bulgarissa sekä syksyn tanssin MM-kisamatkan Egyptissä tukemiseen.
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Ilmoittautumiset mielellään pe 15.7. mennessä Kustaalle joko messengerilla tai whatsapilla numeroon 040 8390 446.
Lämpimästi tervetuloa!