Aikidoliitto

Jäsenseurat

Finn-Aiki

Jauhokuja 3, Helsinki, Finland
mari@finnaiki.fi
Finn-Aiki ry
Liikuntamyllyn judosali, Jauhokuja 3
00920
Helsinki
02.03.2001
2001
64
Kyllä
Finn-Aikissa harjoitellaan Aikikai-tyylin aikidoa, jonka päämaja on Aikikai Hombu Dojo Tokiossa. Yhdistys on perustettu vuonna 2000. Toiminta alkoi tammikuussa 2001. Seura on Suomen Aikidoliiton jäsen. Pääohjaajana toimii Mari Wiklund (ent. Lehtinen, 6. dan Aikikai, shidoin, https://www.mariwiklund.fi/ ). Lisäksi harjoituksia ohjaavat säännöllisesti Antti Pekkarinen (5. dan Aikikai, shidoin), Pekka Sipilä (2. dan Aikikai), Aino Manninen (2. dan Aikikai) ja Elsa Lehtonen (1. dan Aikikai). Seuran oppi-isä on ranskalainen aikidomestari Christian Tissier shihan (8. dan Aikikai), joka on FFAAA:n (La Fédération Française d\'Aïkido, Aïkibudo et Affinitaires) päävalmentaja ja kuuluu maailman tunnetuimpiin aikidomestareihin. Pyrimme harjoittelemaan vauhdikasta ja toimivaa aikidoa rennossa ilmapiirissä. Teknisyys ja liikunnallisuus ovat meille keskeisiä elementtejä. Seurallamme on hyvät yhteydet samaa tyyliä harjoitteleviin seuroihin ympäri maailmaa, erityisesti Ranskaan. Juniori- ja nuorisotoimintamme on Nuori Suomi ry:n tunnustamaa. Olemme mukana Nuori Suomen \'Urheilun Pelisäännöt\' -kampanjassa, ja seuralle on myönnetty Nuori Suomen paikallistukea kahteen otteeseen. Seuran jäseniä on myös opiskellut Mäkelänrinteen urheilulukiossa lajinaan aikido.
Mari Wiklund (6. dan, shidoin) Antti Pekkarinen (5. dan, shidoin) Pekka Sipilä (2. dan) Aino Manninen (2. dan) Elsa Lehtonen (1. dan)
Kaikilla uusilla harjoittelijoilla on oikeus kahteen ilmaiseen kokeilukertaan koska tahansa harjoitusvuoden aikana niinä kuukausina, jolloin aloittaminen on mahdollista. Aikuisten ja nuorten (yli 13 v.) ryhmässä aloittaminen on mahdollista kaikkina muina kuukausina paitsi heinä- ja elokuussa. Junioriryhmässä (7-12 v.) voi aloittaa kaikkina muina kuukausina paitsi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa.
Satunnaisista vierailuista ei peritä maksua. Vierailijat ovat aina tervetulleita harjoituksiimme. (Säännöllisesti vierailevat pääsääntöisesti jossakin toisessa aikidoseurassa harjoittelevat voivat meillä maksaa alennetun vierailijajäsenmaksun.)
AIKUISTEN JA NUORTEN (yli 13 v.) TOIMINTA: Mari Wiklund: mari [at] finnaiki.fi JUNIORITOIMINTA (7-12 v.): Pekka Sipilä: pekka [at] finnaiki.fi, puh: 040-544 3991