Aikidoliitto

Jäsenseurat

Rovaniemen Aikidoseura

Erkkilänkuja 4, Rovaniemi, Suomi
rovaniemenaikidoseura@outlook.com
Rovaniemen Aikidoseura ry
21.12.2018
01.01.2019
2018
Kyllä
Aikido
Aikido opetusta aikuisille sekä junioreille(junioreilla oma ryhmä). Seurassamme harjoitellaan käytännönläheistä aikidoa. Tekniikoissa korostuvat atemit(lyöntien ja potkujen käyttö), lyöntien vastaanotot ja leikkaukset sekä tekniikoiden suoraviivaisuus. Emme silti unohda aikidon syvintä filosofiaa, monipuolisuutta, rentoutta ja liikkuvuutta. Aikidossa ei kilpailla ja sitä voi harrastaa kukin omien rajojensa mukaan. Seuraamme mm. seuraavia Aikikai aikidon opettajia: Take Sensei, Haruo Matsuoka ja Larry Reynosa. Olemme vierailleet seuraamiemme opettajien leireillä ja dojoilla mm. Yhdysvalloissa, Saksassa, Espanjassa, Ranskassa sekä Venäjällä.
Kari-Pekka Uutela (AIKIDO 3.dan) Antti Tapio (AIKIDO 1.kyu)
Harjoituksia aikuisille pääsääntöisesti 3 kertaa viikossa sekä yhdet junnuharjoitukset. Seuran nettisivuilta löytyy tarkemmat ajat ja paikat. Muut harjoitukset erikseen sovittuna ajankohtana.
Kerran tai pari vuodessa. Mukaan voi silti tulla ympäri vuoden. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Voi kokeilla ensimmäisen kuukauden maksutta. Sen jälkeen harjoitusmaksu aikuisilla 20€/kk, juniorit 15€/kk. Maksetaan vain kuukausista jolloin treenataan.
0 €