Aikidoliitto

Saavutettavuusseloste

Suomen Aikidoliitto ry saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.aikidoliitto.fi ja on laadittu / päivitetty 07.12.2020. Suomen Aikidoliitto saa opetus- ja kulttuuriministeriöltä tukea toimintaansa muun muassa tämän verkkopalvelun tuottamiseen joten edellytetään, että Aikidoliiton verkkopalvelun on oltava saavutettava.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutetttavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Verkkosivusto sisältää liitetiedostoja (pdf, doc), uutisartikkeleita vuodesta 2009 lähtien ja lomakkeita, joista kaikki eivät ole saavutettavia. Ei-saavutettavia liitetiedostoja ovat osa ennen 23.9.2018 laadituista tiedostoista, joita ei tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000