Aikidoliitto

Sporttirekisteriin on lisätty uusi jäsenpalvelu

Käyttäjä voi nyt itse tarkistaa mitä yhteystietoja hänestä on rekisteriin tallennettu ja myös itse päivittää muutokset omiin yhteystietoihinsa. Omat tiedot pystyy päivittämään, mutta tietoja ei voi itse poistaa.

Palveluun pääsee kirjautumaan osoitteesta https://kapula.slu.fi/sso/userinfo.php. Kirjautuminen tapahtuu omalla Sportti-ID:llä ja salasanalla. Unohtuneen tai entuudestaan tuntemattoman salasanan saa ”unohditko salasanasi” linkistä, mutta vaatii että henkilöllä on Sporttirekisterissä sähköpostiosoite.

Tällä hetkellä palvelu rajoittuu lähinnä yhteystietojen päivittämiseen. Palvelua tullaan kuitenkin kehittämään edelleen. Tulossa on mm. ominaisuus, jonka avulla jatkossa pystyy näkemään omat lisenssi- tai jäsentiedot, tehtävät, jne ja myös tulostamaan avoimen laskun. Tämä on kuitenkin vasta kehitteillä, informoimme uusista ominaisuuksista sitä mukaa kun kehitystyö etenee.

Arkisto