Aikidoliitto
yourmove 2011

Muistelmia Your movesta

Suomen ja maailman  ensimmäinen Your move -tapahtuma 27.5-1.6.2011 Helsingissä yllytti mukaan yli 40 000 urheilusta kiinnostunutta nuorta. Mukaan mahtui myös paljon kamppailulajien harrastajia. Nuoret aikidokat näyttivätkin heti oman movensa sport-viikonlopun lajileirillä olympiastadionilla. Parisen kymmentä innokasta aikidonuorta, apuohjaajia ja ohjaajat Jarkko Tuominen 2.dan sekä Mikko Suikki 2.dan saivat aikaan erittäin ikimuistoisen nuorten oman ensimmäisen urheilutapahtuman oman lajimme parissa.

Action-päivillä aikidoa tulivat kokeilemaan useat nuoret ympäri Suomea. Harjoituksissamme Fightzonella vierailikin kiitettävästi ihmisiä. Toivottavasti aikidon sanoma välittyi heille ja syksyllä saisimme uusia kasvoja mukaan seurojemme toimintaan!

Katso kuvat! (salasana: aikidomove)

Teksti ja kuvat: Heidi Eloranta

Arkisto