Aikidoliitto

Liittosihteerin paikka avoinna

Suomen Aikidoliitto hakee
osa-aikatoimista liittosihteeriä,

jonka tehtävään kuuluvat muun muassa:

  • liiton jäsenseurojen palvelu
  • graduointiasioiden hoitaminen
  • liiton rahaliikenteen hoitaminen
  • suhteet opetusministeriöön
  • yhteistoiminta muiden liittojen kanssa
  • asioitten hoitaminen Japaniin Aikidon pääpaikalle
  • liiton www-sivujen päivittämisestä ja sisällöstä vastaaminen
  • jäsenrekisteriä ja postitusasioiden hoitaminen
  • liiton tarvikemyynti

Työssään liittosihteeri toteuttaa Aikidoliiton puheenjohtajan ja hallituksen määräämiä tehtäviä. Työpaikkana on Suomen Aikidoliiton toimisto SLU:n toimitalossa Pasilassa. Arvioitu työaika noin 16 päivää kuukaudessa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Sopii erityisen hyvin opiskelijalle tai piakkoin valmistumassa olevalle henkilölle. Tehtävä on vastuullinen ja edellyttää omatoimisuutta sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Lajituntemus katsotaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä.

Sujuva englanninkielen taito sekä toimisto-ohjelmien tuntemus ovat ehdoton edellytys.

Lisätietoja Suomen Aikidoliton puheenjohtaja Erkki Mäki, puh. 040 584 6240, sähköposti erkki.maki@gmail.com. Hakemukset cv:eineen ja palkkatoivomuksineen 31.7. mennessä. Aloitus sopimuksen mukaan, mielellään elokuun alussa, jotta edeltäjä ehtii perehdyttää toimintaan.

Arkisto