Valokuvauskilpailu

2.5.2016

Aikidoliitto järjestää uusien kotisivujensa kunniaksi digikuvakilpailun!

Kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa: Millaisella kuvalla haluaisit kertoa harrastuksestasi?

Koska kuvat tulevat kotisivuille, kaivataan erityisesti materiaalia juniori-, leiritoiminnasta ja vaikkapa voitonriemuisia ilmeitä graduoinnin päätteeksi. Kaikki aiheet kuitenkin käyvä, kunhan niistä välittyy aito aikidotunnelma.

Kilpailun palkinnot:

Aikidoliiton hallitus palkitsee kaksi osallistujaa: toisen 100€ lahjakortilla Petlastech oy:lle ja toisen 100€ lahjakortilla Meijin Budoshop:iin. Lisäksi myönnnetään kunniamaininta, jonka saajalle Meijin Budoshop lahjoittaa aikidoon suunnittelemansa #30335 Budoasu Roku:n tai #30355 Budoasu San:in voittajan valinnan mukaan.

Kilpailun säännöt:

Kilpailukuvien tulee olla perillä Liiton toimistolla 20.6.2016 mennessä – kilpailun ulkopuolella materiaalia otetaan kiitollisena vastaan tämänkin jälkeen.

Kilpailuun osallistutaan digikuvilla.

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu.

Kilpailijalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.

Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Alaikäisten kuvakohteiden huoltajilta tulee olla kirjallinen lupa.

Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko

Kuvat voi lähettää CD/DVD-levyllä, USB-tikulla tai vastaavalla tallennusvälineellä (jotka palautetaan kilpailun päätyttyämyö osallistujille) sekä sähköpostilla osoitteeseen aikido@aikidoliitto.fi

Kaikissa kuvissa on oltava kuvan nimi ja tekijän tiedot, kirjoita siis sähköpostiviestiin selkeästi

oma nimi

oma osoite

oma puhelinnumerosi

kuvan ja/tai kuvien nimet

Kuvat tule toimittaa JPEG-muodossa – järjestäjä pyytää tarvittaessa palkituista kuvista korkearesoluutioversiot.

Kuvien käyttöoikeus

Kilpailijalla tulee olla kilpailukuvaansa täydet oikeudet.

Mikäli kilpailukuvassa esiintyy alaikäisiä, tulee kilpailijan pyytää lupa alaikäisen huoltajalta ohessa olevalla kaavakkeella: kaavake

Järjestäjällä on oikeus, ilman erillistä korvausta, käyttää kuvakilpailuun osallistuneita kuvia julkaisutoiminnassaan ja erityisesti uusien kotisivujensa materiaalina.

Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Lisätietoja ja neuvoja saa Aikidoliiton toimistolta:

@postitse osoitteesta aikido@aikidoliitto.fi tai puhelimitse 0405738166